Педагогічний трикутник «Вчитель – учень – батьки»

      Під такою назвою  27 січня  пройшло  засідання МО класних керівників та майстрів виробничого навчання під керівництвом Дорош Ю.С.

         

 

На заході обговорювались  проблеми людяності, поваги до батьків, до вчителів, до праці людей та основи морального виховання. Педагогам  надано практичні поради для досягнення взаєморозуміння з батьками учнів.            Соціальний педагог  Лубянова А.О.  розповіла,  як  визначити соціальний статус сім’ї учня, щоб знайти правильний  підхід до нього та налагодити з ним відносини. Голова МО  Дорош Ю.С. показала  відеоролики  про співпрацю  вчителя з батьками учнів  для досягнення бажаних результатів.

      Психолог училища, Мороз Г.Ю., провела  групову арт-терапію, яка допоможе  педагогам розвивати соціальні навички  для   надання  взаємної підтримки, а також  дасть  можливість спостерігати за результатами своїх дій та їх впливом на оточуючих.

       Засідання було завершено на емоційній ноті:  причта «Шлях до сердець учнів» налаштувала педагогів бути миротворчою ланкою трикутника «Вчитель – учень – батьки».

%d bloggers like this: