До Дня спорту

До Дня спорту класні керівники гр. ЕА21 та ВШП-19 спільно з керівником фізичного виховання Мячіним М.Ю. провели Олімпійський урок, на який запросили Семенова Миколу Євсейовича (13-кратний чемпіон світу, 27-кратний чемпіон України, майстер спорту в гирьовому спорті). Він поділився секретами успіху відомих спортсменів, закликав хлопців займатись спортом, розказав які риси характеру виховує він у чоловіків, а головне – показав майстер-клас з підіймання гирі. У ньому залюбки взяли участь не лише учні, а й викладачі.

Також учні дізнались цікаві факти про Олімпійські ігри, чемпіонів з Нової Каховки, взяли участь у вікторині, грали в гру “Крокодил” (за спортивною тематикою). Як результат – додалося бажаючих займатись силовими видами спорту в тренажерній залі.

Спортивна тематика продовжилась на уроках англійської мови. Учні проходили спортивний квест (ЕА20), виконували “бігаючий” диктант, розповідали про улюблені види спорту та складали сенкани.

А ще за ініціативи керівника фізичного виховання в училищі започаткована хороша традиція – учні, що проживають у гуртожитку, починають день із зарядки, бо у здоровому тілі здоровий дух.

%d bloggers like this: