Утілюємо плани. Окреслюємо перспективи

Зважаючи на нестабільну ситуацію з пандемією COVID-19, 90% працівників ДНЗ «ПТУ№14» проявили громадянську свідомість і пройшли вакцинування. Завдяки цьому заклад може безпечно продовжувати навчати дітей і реалізовувати  плани розвитку. Цьогоріч  у нас 205 першокурсників, сподівання яких на якісну професійну освіту ми прагнемо виправдати. Тому намагаємось зробити все,щоб уникнути дистанційного навчання.

     Починаючи з вересня, в училищі реалізовуються 2 проекти  соціальної дії за фінансової підтримки  Європейської комісії та Британської Ради у спів фінансуванні з органами місцевого самоврядування. За проектом «Готуємо по-сучасному» в лабораторії вже встановлене теплове обладнання – піч для піци та рисоварка. З жовтня  розпочнуться майстер-класи для учнів шкіл Новокаховської ОТГ. Також відремонтована тренажерна зала очікує на силове обладнання  в рамках проекту «Повір у себе-будь у формі».

      Наприкінці жовтня на базі училища пройде І етап  Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності  серед учнів “WorldSkills Ukraine” за двома компетенціями – електромонтажні та слюсарні роботи.

      Наразі три творчі групи працюють над проектами навчально-практичних центрів з трьох професій. Отож, нам ніколи сидіти на карантинах.

       До речі, інформація для тих, хто ще не визначився з майбутньою професією. Є ще декілька вакантних місць в групах верстатників широкого профілю і гувернерок. Телефонуйте  0950739007.

%d bloggers like this: