Всеукраїнський Тиждень професійної освіти

22 листопада стартував Всеукраїнський Тиждень професійної освіти.
Його мета – популяризація у суспільстві професійної (професійно-технічної) освіти. У нашому закладі Тиждень розпочався з посвяти учнів групи ВШП-21 у професію. До речі, ПТУ №14- єдиний заклад на Херсонщині, який з 1985 року здійснює підготовку верстатників широкого профілю. Наразі це професія державного значення, тому важливо, щоб молодь обирала її свідомо.
 Майбутні повелителі металу та гості заходу ознайомились з історією та розвитком майбутньої професії, переглянули майстер-клас роботи на верстаті з ЧПУ.
У вітальному слові директор Ігор Володимирович Сердюк побажав першокурсникам стати професіоналами своєї справи та додав, що свою професійну кар’єру він почав з професійного училища, вивчився на фрезерувальника, що дуже згодилось йому у житті.
      На урочистостях хлопці і дівчата переконались, що верстатники широкого профілю мають змогу стати незамінними фахівцями на будь-якому підприємстві.
Отримавши іменні бейджі, учні групи ВШП-21 проголосили клятву. Відтепер вони приналежні до професії верстатників широкого профілю.
%d bloggers like this: