На фінішній прямій

Травень- червень в училищі зазвичай гаряча пора. Ще одна група наближається до випуску.

На початку 2023 року вже завершили навчання і розпочали свою трудову діяльність близько 80 кухарів-кондитерів, електромонтерів та автослюсарів з груп ЕА-19, ККД-19, КК-21 та АС-21. Наразі до захисту дипломів готуються без 5 хвилин кухарі 4 розряду з групи К-20. Хоча більшість з них вже працюють, з хвилюванням очікують на свій професійний іспит, який відбудеться 29 травня.

Цим юнакам і дівчатам довелось швидко подорослішати. Спочатку карантин, і зумовлений ним очно- дистанційний формат навчання. Теоретичні знання майбутні кухарі змогли закріпити на літній виробничій практиці, яка проходила в оздоровчому таборі «Пурпурові вітрила» в м. Лазурному на узбережжі Чорного моря. Згодом війна, яка вирвала з рідних домівок і розкидала по світу. І віддалене навчання, яке вимагало вмотивованості та самодисципліни.

Свої перші професійні кроки наші учні роблять в Польщі, Румунії, Німеччині, освоюють рецептуру національних страв різних народів світу. І тут є свої плюси: випускники не лише розширюють горизонти своє професії, а й інтегруються в Європейську культуру, бо Україна — серце Європи. Тож побажаємо випускникам успішного захисту та професійних успіхів!

Якщо хочете навчитись готувати та оздоблювати страви так, як наші учні-тоді вам до нас! Ви отримаєте не лише диплом, а нові можливості.

Завітайте на День відкритих дверей 24 травня, з 14.00 до 18.00 (за київським часом).

Идентификатор конференции: 838 9225 1811
Код доступа: 8uUhJu

%d bloggers like this: