ОСВІТЯНСЬКІЙ ФРОНТ

ОСВІТЯНСЬКИЙ ФРОНТ 🇺🇦

Зараз кадри з Нової Каховки вражають відсутністю мешканців, занепадом та відчуттям безнадії. Біля 80% жителів виїхали, бо відчули на собі “новий порядок” та не хочуть мати нічого спільного з мордором. В окупованих селах кількість мешканців, що залишилася, більша і складає до 50%.Це дані після опитування близько 300 учнів, які навчаються у ДНЗ “ПТУ 14 м. Нова Каховка”.
🎊Ми не опускаємо руки і продовжуємо працювати, бо маємо:
📌повний склад професійних майстрів виробничого навчання та викладачів;
📌безмежну віру в Перемогу;
📌мрії про відновлення України, які будемо втілювати разом з учнями в недалекому майбутньому.

Наше училище не має окупаційного “дублера”, бо колектив переважною більшістю відмовився співпрацювати з окупантами. Більшість працівників виїхали на підконтрольну частину України та до країн Європи, але кожен день ми починаємо разом, з гімном України🇺🇦 та обговоренням поточних планів колективу. Наші педагоги втілюють методику індивідуального навчання, спілкування в зручний час для учнів та багато інших цікавинок. Особливо це стосується тих , хто поки знаходиться в окупації або виїхали за межі країни.

Часто російські пропагандисти вказують на те, що Україна за роки незалежності нічого не побудувала, а використовує все радянське. Зовсім ні !!! Ми побудували нове суспільство – вільне, незалежне, де люди хочуть любити, а не вбивати, будувати, а не нищити все навкруг себе.
Це і є головним завданням нашої освітньої системи.🤝

🤝Вступна кампанія продовжує працювати! ✅
Тож діліться інформацією про наше училище з усіма, хто обирає професію. 🧑🏼‍🔧👩🏼‍🍳💡
Прийом документів на навчання здійснюється в електронній формі через електронний кабінет https://vstup.edbo.gov.ua/ Допоможемо з реєстрацією електронного кабінету.
Телефонуйте за номерами:
+38050 640 20 90 (Тетяна Миколаївна)
+ 38 095 314 21 35 (Олена Леонідівна).

Ми чекаємо на вас!

%d bloggers like this: