ТИЖНЕВИЙ ДАЙДЖЕСТ

ТИЖНЕВИЙ ДАЙДЖЕСТ
Події, про які йтиметься, до війни сприймались буденно. А зараз потребують від наших здобувачів освіти з окупованих територій неймовірних зусиль, мужності, винахідливості та обережності. Перебої зі світлом і звʼязком, подворові обходи представників окупаційної влади з метою виявити неповнолітніх, які не ходять в їхні школи; тиск на батьків – за цих умов навчання наших учнів можна без перебільшення назвати героїзмом.
✅ 22 лютого у групі ЕА-21 (майстер в/н Ружин В.В.) відбулась державна кваліфікаційна атестація, у режимі відеоконференції, з використанням застосунку Zoom. Хлопці захищали дипломні роботи з професії “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” /Свій перший професійний іспит вони склали достойно.
✅26 лютого учні І і ІІ курсів взяли участь у XX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з математики, яка проводилась на освітній платформі «На Урок». Вітаємо Покровського Євгенія (ККД-23) та Ляшенка Вадима (ККД-22) з перемогою (Викладач Чекаліна Т.А.)!
✅29 лютого здобувачі освіти групи ВШП-21 (майстер в/н Кувардін В.Д.), закінчивши виробничу практику, зібрались на поетапну кваліфікаційну атестацію. За її результатами хлопцям буде присвоєний 3-й розряд верстатника широкого профілю.
✅29 лютого в училищі відбувся тематичний захід “Стратегія та виклики розвитку сучасної енергетики”. У ньому взяли участь здобувачі освіти з інтегрованої професії “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”. На зустрічі обговорювались питання альтернативних джерел енергії, а також відбулась жвава дискусія про місце електромобілів в українських реаліях. Захід присвятили Дню народження рідної Нової Каховки.
Працюємо, наближаючи нашу Перемогу!🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Статистика и объявления
Продвигать публикацию
Все реакции:

20

%d bloggers like this: