Гарячий березень

Перший весняний місяць в училищі зазвичай вирує подіями, в які залучені усі учасники освітнього процесу. Не є виключенням і цей березень.
🟢Наші учні спробували свої сили у обласних олімпіадах з предметів загальнопрофесійної підготовки: інформаційні технології, галузева економіка і охорона праці.
🟢Викладач предмету “ Захист України” готував скрінкаст онлайн уроку на обласний кокурс.
🟢Майстри в/н з професій “Кухар” та “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів” взяли участь у обласному Марафоні онлай-уроків виробничого навчання, на яких продемострували можливості цифрових технологій у професійно-практичній підготовці.
🟢В училищі пройшла Панорама відкритих уроків. Викладачі та майстри ділились родзинками досвіду використання різноманітних освітніх технологій, методів і прийомів дистанційного та інтерактивного навчання.
🟢Завершено атестацію 10 педагогічних працівників, тобто всебічне та комплексне оцінювання їхньої педагогічної діяльності. У результаті педагогічний колектив поповнився спецалістом ІІ кваліфікаційної категорїі, двома спеціалістами І кваліфікаційної категорії і майстром з педагогічним званням «майстер виробничого навчання ІІ категорії».
🟢Йдемо у ногу з часом. У 2023-2024 н.р. училище доєдналось до єдиної атестаційної системи ( ЄАС) – платформи для цифровізації атестаційного процесу, де інформація про педпрацівника, його освіту, категорію, звання, курси підвищення кваліфікації знаходяться у постійному доступі.
🟢Активно працюємо з учнями з окупованих територій. Вони навчаються за індивідуальними програмами та гнучким графіком.
Нагадуємо, що розпочалась вступна кампанія. Обирайте наш навчальний заклад – і навчайтесь у зручному для вас форматі.
✅ Більше детальної інформації ви можете отримати за контактами:
Секретар приймальної комісії : +380506402090
Електронна пошта: 014ptu@i.ua
Статистика и объявления
Продвигать публикацию
Все реакции:

28

%d bloggers like this: