“Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти” – кажуть у народі. А профтехосвітяни додають: “ Скажи, хто твій вчитель – і я скажу, який ти фахівець”.
І дійсно, від майстра виробничого навчання багато що залежить. Хороший майстер для своїх учнів і наставник, і вихователь, і друг, і, навіть, мама й тато. 💡
Саме таким є Ружин Василь Васильович, який вже два десятиліття навчає електромонтерів. Високий професіоналізм і компетентність, глибокі педагогічні й виробничі знання, володіння найскладнішими вміннями й навичками, любов до вихованців, доброта і чуйність – саме це вирізняє “Васильовича”, як його між собою називають учні.
Він не лише вчить тонкощам професії, а й формує у здобувачів освіти професійну самостійність, розвиває творче мислення, розкриває здібності. Його учні- неодноразові переможці обласних і всеукраїнських змагань з фахової майстерності. Когут Максим ( 2019 рік) і Бондарчук Вадим ( 2021 р) здобули першість на Всеукраїнському конкурсі WorldSkills Ukraine з компетенції «Електромонтажні роботи».
Завдяки цьому ПТУ № 14 м. Нова Каховка стало відомим на всю Україну. І у квітні 2022 року в училищі, на базі навчально-практичного центру Електротехнічних технологій, мав відбутись заключний етап конкурсу WorldSkills Ukraine – 2022. До нас збирались гості з усіх регіонів України.
📣Шановні абітурієнти!
У 2024-2025 навчальному році Василь Васильович набирає групу першокурсників на базі 9 класів з інтегрованої професії “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”. Скористайтесь можливістю навчатись у цього чудового майстра, який гартує переможців!
Виникли питання- телефонуйте +380506402090

 

%d bloggers like this: