Змагання з шашок

Минулий тиждень запам’ятався учням ДНЗ «ПТУ – 14 м. Нова Каховка» знаменною подією. В між святкові дні практичний психолог училища Ражева І.Ю. разом з  керівником фізичного виховання Ходусом І.І. організували та провели змагання на першість училища з шашок. Захід був приурочений  Дню перемоги, та проходив під  гаслом  «Краще змагатись на спортивному полі, ніж на полі бою!». Змагання  викликало в учнів неабиякий ажіотаж – бажаючих взяти участь було більше, ніж очікували організатори. Але все ж було відібрано 20 учасників – 17 юнаків та 3 дівчинки. Хлопці змагалися за олімпійською системою, дівчатам довелося грати по круговій системі.

hTWQ6t_b_4ILGirPp6AJmM

Директор училища Сердюк І.В. під час урочистого шикування  дав учасникам настанови, побажав цікавої гри і достойних суперників та  презентував солодкий приз учасникам гри. Переможець  отримав грошову винагороду, а саме – доплату до стипендії 100 гривень. В запеклій боротьбі серед дівчат перемогу отримала Завгородня Т, учениця групи К-15. Серед хлопців у фінал вийшли: Плахотний А. (гр. К-14) та Пономаренко М., (гр. К -15).  Найсильнішим  виявився Пономаренко М.,  учень групи К-15. Дуже великий інтерес захід викликав і в педагогів училища. Деякі наставники не втрималися та поза конкурсом  спробували свої сили –  зіграли партію з учасниками змагань.

gVgq5MpEOnUHe1KR2kTPYE

Сподіваємося,  це стане новою доброю традицією училища. Також, за численними побажаннями, до групи учасників буде включено і педагогічних працівників училища.

%d bloggers like this: