Подвигу жити в віках!

42 роки існує ДНЗ «Професійно – технічне училище №14 м. Нова Каховка». Тисячі кваліфікованих спеціалістів вийшли із його стін і працюють у різних галузях народного господарства.     Майстри виробничого навчання разом з учнями виготовляють корисну продукцію для населення. Але в центрі уваги інженерно – педагогічного колективу є виховання молодого покоління, головним в цьому є національно – патріотичне виховання. Із року в рік учні зустрічаються з учасниками бойових дій, учасниками Великої Вітчизняної війни, воїнами антитерористичної операції.

4ps60XoIXfE2bdHikxvQms

Учні училища з повагою ставляться до ветеранів : над їх головами не раз кружляла смерть, вони пройшли роки важких випробувань у боротьбі з фашистською навалою, але не впали на коліна перед ворогом і стали переможцями у найтяжчій із воєн, які знало людство. І сьогодні  мужність і стійкість учасників Великої вітчизняної війни надихає на подвиг наших воїнів, які захищають рідну землю на Сході України. Свідком тому – подвиг випускника училища  Романа Атаманчука, який загинув під Іловайськом у 2014році.

EBx02DZkZ-0HMsZKm81y5Q

В день Великої Перемоги – 9 Травня – колектив училища разом з учнями взяли участь в святковому параді; в парку біля Літнього театру пригощали  ветеранів і усіх бажаючих солдатською кашею, а ввечері  стали учасниками  вечірньої ході зі смолоскипами. Учні професії «Нянька. Гувернер» власноруч виготовили квіти безсмертя – маки, як символ відлуння минулого, і подарували їх усім ветеранам.

za9dZR9rnHUE9n1k6s8_1ENXvE8C7GwBs

Ми низько вклоняємося Вам, шановні визволителі, бажаємо здоров’я і довголіття!

%d bloggers like this: