Учні ДНЗ «ПТУ-14 м. Нова Каховка» святкують закінчення навчального року

Сьогодні,  27 червня, пролунав останній дзвоник для учнів професійно-технічного училища № 14. Для багатьох  він сповістив про чудовий відпочинок під час канікул, сповнений яскравих вражень. Для випускників групи «Нянька.Гувернер» цей дзвоник символізує прощання з училищем, друзями, разом з якими здобули знання, відчули  радість перемоги у навчанні, отримали професію. З напутніми словами звернувся до всіх учнів директор училища – Сердюк Ігор Володимирович.

Він побажав усім бути освіченими та гідними поваги людьми, на яких тримається наша держава. Саме на плечі учнів, які здобувають робітничі професії покладена відповідальність за розвиток нашої країни, за її майбутнє.

Цього дня заступник директора з навчально-виховної роботи Піндак Світлана Володимирівна підвела підсумки навчального року, разом з директором нагородили кращих учнів, які протягом року проявили себе не лише як кращі з предметів та дисциплін, а й в спорті, брали активну участь у громадсько-суспільному житті училища.

13  учням були вручені грамоти «За високі досягнення у навчанні», а 33 учні отримали Похвальні листи «За участь у житті училища», 41 учень отримав грошову винагороду. Хочемо наголосити на тому, що всі учні училища протягом навчального року отримують гарантовану державну стипендію та мають можливість за активну участь у виробничій та творчій діяльності отримувати матеріальні заохочення. Із словами подяки, найщирішими побажаннями  коллективу училища, звернулась випускниця гр.. «Нянька.Гувернер» Пугачова Ірина. Подарунком для всіх стало виконання Іриною пісні, з якою вона здобула ІІІ місце у міському пісенному конкурсі  «Смарагдове місто».

Учні з професії «Верстатник широкого профілю» Гора О., Поканай А., Сігуян А., Юрго В., Севастьянов І., Коваль М., Бурдейний О. і «Кухар» Кіріченко К., Федіна Н. підготували для присутніх яскраві пісенні виступи. Це свято було б неможливе без керівника художньої самодіяльності – Ахмедова Ділара Бахрамовна , яку спеціально було запрошено з Новокаховської дитячої музичної школи для розвитку і підтримки творчого потенціалу учнів.

Адміністрація училища дякує всім учням, майстрам виробничого навчання та викладачам, які підтримали імідж училища в 2016-2017 навчальному році і принесли перемогу у :

  • Міському конкурсі до Дня студента у номінації «Фотографія» – І місце; Відеоролик «Я – новокаховський студент» – ІІІ місце;
  • Міському молодіжному квесті, присвяченому Дню молоді – ІІ місце;
  • Обласному музичному конкурсі «Пісенний калейдоскоп» – ІІ місце;
  • Міському музичному конкурсі «Смарагдове місто» – ІІІ місце;
  • Обласних змаганнях «Козацька наснага» – І місце;
  • Обласному конкурсі «Викладач року» – ІІІ місце;
  • Всеукраїнському учнівському конкурсі професійної майстерності з професії «Верстатник широкого профілю»;
  • Обласному учнівському конкурсі професійної майстерності з професії «Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування»

Ми вітаємо колектив  із закінченням навчального року!

На сьогоднішній день училищем вже виконано 50 % державного та регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів!Близько дев’яноста абітурієнтів вже отримали можливість навчатися в нашому навчальному закладі!Не запізніться і  Ви  стати частинкою нашої великої дружньої родини!

%d bloggers like this: