Наші хлопці – чемпіони України!

З 15.09 – 18.09.2017 року на базі відпочинку Чорноморська хвиля с. Лазурне відбулися Всеукраїнські спортивні ігри серед учнів професійно – технічних навчальних закладів України  «Козацька наснага – 2017». Учні нашого училища ( Шевель Володимир  (гр. ЕА-14), Сікорський Олег (гр. АС-16), Єфімов Віталій (гр. ЕА-15),   виступили у складі  збірної команди Херсонської області.  Змагання проводилися за програмою: втеча полоненого, сильна рука (армспорт) , підтягування у висі, змагання з гирями, перетягування канату, метання довбні, боротьба на пасках, піднімання козака, естафета.

Збірна команда Херсонської області стала абсолютними  переможцями в таких видах програми:

  • Підтягування
  • Боротьба на пасках
  • Армспорт

Змагання пройшли в емоційній та дружній атмосфері. Команди учасників продемонстрували велику жагу до перемоги та силу волі. Наші хлопці насправді швидкі, витривалі та спритні. Дух переможця був присутній у кожного з них . Протягом змагань збірна Херсонської області  займала перші позиції в турнірній таблиці. Вони впевнено провели свої попередні поєдинки і здобули переконливу перемогу над своїми суперниками зі всієї України.

Завдяки отриманим перемогам в особистому заліку хлопці отримали перше загальнокомандне місце та стали абсолютними чемпіонами України.

Вітаємо наших спортсменів, які стали невід’ємної частинкою великої перемоги! Бажаємо спортивних та творчих успіхів нехай перемагають сильніші! Ми ВІРИМО у вас та завжди тримаємо за вас кулачки!

 

%d bloggers like this: