Наш шлях до успіху – в єднанні учнів і педагогів

17 квітня 2018 року в училищі проводиться традиційний день самоврядування. Зосередженні, тривожні, трішки розгублені, але з великим бажанням зануритись в роботу тих, хто займається їхнім навчанням, вихованням – такими запам’ятаються усім лідери

учнівського самоврядування на початку свого першого робочого дня в ролі дублерів адміністрації навчального закладу.

Вся робота учнів-дублерів почалася вже о 6 45 год. в гуртожитку училища. Учень групи КК-17 Пікус Олександр, дублер коменданта гуртожитку, почав свій робочий день з підйому учнів.

О 800 ранку вся команда лідерів самоврядування зібралась в кабінеті директора училища Сердюка І.В.

Директор поступився на один день своїм кріслом своєму дублеру Шестак Юлії, яка розподілила роботу для кожного:

Заступник директора з навчально-виробничої роботи – Костилєв Максим;

Заступник директора з навчально-виховної роботи – Бондаренко Роман;

Практичний психолог – Бєлаш Даніїл;

Старший майстер – Сєдіна Наталія;      

Секретар – Землянівський Олег;

Методист – Гаврилюк Любов;

Комендант гуртожитку – Пикус Олександр.

Дублер заступника директора з навчально-виробничої роботи Костилєв М. та дублер старшого майстра Сєдіна Н. проконтролювали проведення Державної підсумкової атестації в гр. К-15 «Кухар».

Заступник директора з навчально-виховної роботи  Бондаренко Роман проводив роботу з учнями по профілактиці шкідливих звичок, вчився писати накази, займався організацією виховних заходів.

Практичний психолог Бєлаш Даніїл провів анкетування учнів «Хто такий справжній педагог». Методист Гаврилюк Л. організувала роботу по підготовці до спортивного свята, а дублер завідувача  господарства вже зранку закупив розсаду квітів та разом з учнями висадив їх біля пам’ятника «Героям АТО».

Напередодні Дня самоврядування актив груп запропонували провести батл між учнями та педагогами. Виклик був прийнятий .

Розпочалась серйозна підготовка. Ніхто не хотів поступатися суперникам.    

І ось, 17 квітня  настав час проведення квесту «У пошуках скарбів». Всі учні училища разом з викладачами і майстрами виробничого навчання вирушили до місця проведення – лісового масиву. Чисте повітря, сонячна погода, гарний настрій, і віра в перемогу стали головними помічниками учасників  батлу – квесту.

Кожна зупинка вимагала від учасників кмітливості, спритності і знань орієнтування на місцевості: пройти через лабіринт, дістати ключ від замка, де заховані підказки, очистити воду від бруду за допомогою хімічних дослідів, знайти підказки у басейні з водою та в двох кілограмах макаронів, визначити склад напоїв і при цьому ще знайти за підказками закопані під землею скарби. Команда педагогів, як діти, раділи кожному найденому скарбу, а команда учнів цілеспрямовано йшла до перемоги, незважаючи на здобутки.

Кожна команда хотіла бути переможцями. Вирішальними стали змагання чоловіків. Шлях до перемоги – це стійкість, швидкість, сила, майстерність і воля. В цих змаганнях воля була найголовнішою. З  рахунком 2:1 молодість перемогла досвід. Солодкі призи (фрукти, цукерки, пиріг) вручив учням директор училища.

Учнівський та педагогічний колектив вітає команду лідерів учнівського самоврядування з чесною перемогою!

 

%d bloggers like this: