Навчайся та працюй!!! Будь найкращим у своїй справі!!!

18 квітня 2018 року на базі ДНЗ «Професійно – технічного училища №14 м. Нова Каховка» відбувся спільний захід з Новокаховським центром зайнятості населення  та партнерами з програми «Дуальна освіти Херсонщини», яку презентує Херсонський машинобудівний завод  (ХМЗ ) та його партнери ДНЗ «Професійно – технічне училище №14», Херсонський національний технічний університет, Херсонський політехнічний коледж Одеського національного політехнічного університету, Херсонський професійний суднобудівний ліцей, Новокаховський коледж Таврійського державного агротехнічного університету.

Дуальність як методологічна характеристика професійної освіти передбачає узгоджену взаємодію освітньої та виробничої сфери з підготовки кваліфікованих кадрів. Підготовка кваліфікованих спеціалістів від робітника до магістра буде відбуватися на база Херсонського машинобудівного завод у (ХМЗ) поетапно, що дає можливість працювати та навчатись БЕЗКОШТОВНО та додатково учням ПТНЗ отримувати додаткову стипендію у розмірі 1500 грн.

З 2018–2019  н.р. першокурсники з професії «Верстатник широкого профілю» стануть найпершими учасниками  програми «Дуальна освіта Херсонщини». Після закінчення нашого навчального закладу Ви, маєте можливість вступити на ІІІ курс коледжу, а після його закінчення здобувати освіту в вищому навчальному закладі починаючи з ІІІ курсу.

На заході були присутні учні 9-их класів шкіл міста Нової Каховки та прилеглих сільських рад, де перед ними виступили: заступник директора з персоналу ХМЗ Єщенко Ольга Анатоліївна, та представники навчальних закладів, які входять в проект «Дуальна освіта Херсонщини».

Продовження презентації програми відбулося на регіональному заході для шкільної молоді «Твоя професія – твоє майбутнє», де наші учні гідно продемонстрували свої вміння та навички, показали майстер-класи з професій:

«Верстатник широкого профілю», «Кухар», «Кондитер», «Няня. Гувернер», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Слюсар з ремонту транспортних колісних засобів».

Отримуй професію в ПТУ №14 – і ти ніколи не будеш безробітним!

Адміністрація  ДНЗ «ПТУ №14

м. Нова Каховка»

%d bloggers like this: