НАВЧАННЯ ПІД ЗВУКИ ВІЙНИ (РЕПОРТАЖ ПОДІЙ ІЗ ПЕРШИХ ВУСТ) /продовження/🇺🇦

Продовжуємо нашу торішню популярну рубрику, щоб люди не забували про окуповані території, на яких живуть і мужньо опановують професії у дистанційному форматі наші учні, і які не полишають надії на звільнення. 💙💛

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ МАЙСТРІВ: “Добрий день! У нас уже два тижні проблеми з інтернетом: нічого не можу завантажити, навіть телефонувати не можемо, вибачте, я все наздожену, як тільки полагодиться зв’язок.
ОЛЕГ, І курс – після 11 класу, (професія ” Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування), Каховський р-н.

Доброго ранку! У мене немає більше будинку: там жив ворог.
ОЛЕСЯ, , І курс – після 11 класу (професія «Кухар. Кондитер»), Олешківський р- н.

«Вітаю! Справи у мене трохи кепські. Ви ж знаєте, як я хотів і хочу виїхати звідси, знаєте, що я збирав довго на те гроші . Так-от: захворів мій братик, і я змушений був усі гроші витратити на його лікування. Але нічого, я вже на фінішній прямій, сподіваюсь, що зможу таки отримати омріяну професію.»
ЄВГЕН, ІV курс, професія “Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів), Каховський р-н.

ПЕРЕПИСКА З КЛАСНИМ КЕРІВНИКОМ (дитина на деокупованій території):

– Настусю, тебе щось часто останнім часом немає на уроках, ти, мабуть, пішла працювати на поле?
– Ні, на поле батьки не дозволяють, бо щодня люди помирають чи залишаються інвалідами. Одного дядьку розірвало на клаптики – щоб поховати, збирали по шматках.
НАСТЯ,ІІІ курс (професія «Кухар. Кондитер»), Бериславщина.

«- Іринко, завтра онлайн-урок, не забудь, приходь, тема важлива буде.

– Я не можу виходити на уроки онлайн, я дуже тяжко працюю на полі, але завдання усі стараюсь виконувати , усе здавати вчасно. У нас же багатодітна родина , тож треба якось виживати, бо виплат від окупантів немає вже два місяці. Вибачте.»
Ірина, ІІ курс (професія «Кухар. Кондитер»), Горностаївський р-н.

З метою безпеки учнів, усі імена змінено,конкретні місця їхнього проживання не вказано. Шукати раптових збігів не варто.

Із вірою в серці, у щоденних молитвах за наших воїнів торуємо шлях до ПЕРЕМОГИ, а вона неодмінно буде, не маємо у тому сумнівів!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Фото надіслали наші учені з деокупованої Бериславщини💔💔💔

Але наші діти не здаються! Любі учні, ми пишаємося вами 💛💛💛

%d bloggers like this: