27-28 лютого в училищі був проведений І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар», в якому взяли участь кращі учні випускної групи К-16 ( майстер в/н Худницька Є.В.). Це Гуркова Анастасія, Горбачова Наталія, Кричфолуші Карина, Левченко Лілія, Надточій Поліна, Петренко Антон, Седіна Наталія і Шестак Юлія. Перше випробування – виконання тестових завдань на знання теоретичного матеріалу зі спец предметів . Практична частина конкурсу включала приготування основної страви (куряче філе зі складним гарніром) та десерту ( яблука запечені в тісті) . Усі учні вчасно виконали завдання, використовуючи збірники рецептур та творчу фантазію.
За результатами конкурсу, І місце розділили Петренко Антон і Седіна Наталія, ІІ місце посіла Горбачова Наталія; ІІІ місце – у Левченко Лілії.
На переможців очікує грошова премія. А учні, які посіли І місце, готуватимуться до обласного етапу конкурсу, який відбудеться в другій половині березня. Бажаємо їм успіхів!