Тиждень екології «Зелена планета»

   Традиційно в кінці квітня  в училищі проводиться тиждень екології. Так і в цьому році з 22.04. по 26.04. він проходив під гаслом «Зелена планета». В ході тижня були заплановані та проведені цікаві заходи. В фойє училища відбулася виставка плакатів та висловів про природу. Протягом тижня на першому поверсі демонструвалися відео«Природа Херсонщини», «Дика природа Карпат», «Природа планети Земля» та виставка книг «В долонях Всесвіту-Земля» підготовлена бібліотекарем  Філіпенко О.С.

   22.04. провідний бібліотекар міської бібліотеки №2 Рядних І.Л. в гр. ККД-17 провела захід «Чорнобиль: так уже не буде», на якому у вигляді презентації показала страшну трагедію, яку перенесла Україна 26.04.86 року.   Члени гуртка «Юний хімік-еколог» Бєлаш Д. та Цицаковський Є. розповіли про наслідки Чорнобильської трагедії  учням груп  ВШП-18, К-17, ЕА- 16.

   25.04. класні керівники провели виховну годину «Відлуння Чорнобиля» , підготовлену викладачем екології Ковановою Т.О.

   26 квітня учні  училища разом з викладачем предмету «Екологія» Ковановою Т.О.  вшанували пам’ять тих, хто загинув під час ліквідації аварії, на міському заході ,присвяченому річниці Чорнобильської трагедії .

%d bloggers like this: