Майбутні кухарі ПТУ № 14 вирушають на літню виробничу практику

Для 124 майбутніх кухарів, кондитерів та їхніх майстрів виробничого навчання розпочалась «гаряча пора».

Завершились заняття в аудиторіях,  і  на учнів очікує виробнича практика. Цього року 85 учнів відпрацьовуватимуть професійні навички на базах відпочинку Чорного і Азовського морів – дбатимуть про харчування відпочивальників. При цьому вони отримуватимуть стипендію, заробітну плату та чудову нагоду оздоровитись – покупатись на морі та позасмагати у свої вихідні дні. Ще 39 учнів проходитимуть виробничу практику в кафе і ресторанах  Нової Каховки, Каховки та Берислава.

       Адміністрація дбає, щоб усі учні мали оплачувану практику. Так вимагає закон і здоровий глузд. Для устудентів це хороший заробіток на власні потреби, а для училища – кошти на оновлення матеріально-технічної бази.

       Так, в минулому році за надходження від виробничої практики була збудована і оснащена нова майстерня кухарів ( див. фото).  Сьогодні розпочато будівництво ще однієї кухні-лабораторії  для першокурсників, «входини » в яку заплановані на жовтень.   Якою б не була політична чи економічна ситуація в країні, а кухарі і кондитери завжди матимуть роботу.

     Запрошуємо на навчання хлопців  і дівчат після 9 і 11 класів. На вас чекають сучасні майстерні, висококваліфіковані педагоги та цікаве студентське життя!

    Приймальна комісія працює  щодня з 8.00 до 16.00 ( крім вихідних)

    На фото: учні І і ІІ курсів  вирушають на виробничу практику в Лазурне,б/в «Парус»

%d bloggers like this: