Підведені підсумки за 2018рік. Окреслені перспективи.

          Збори трудового колективу ДНЗ « ПТУ-14 м.Нова Каховка»  29 травня були присвячені звіту директора Сердюка І В. про стан  виконання умов контракту. Ігор Володимирович проаналізував зроблене за рік. Училище зробило впевнений крок у майбутнє, стало ще більш привабливим.  (посилання для скачування)

          Відкрита нова простора майстерня для кухарів, відремонтовані  третій поверх навчального корпусу, жіноча вбиральня, кабінети заступника директора і старшого майстра. Усі навчальні аудиторії оснащені телевізорами. Закуплено 15 планшетних комп’ютерів. Для навчального корпусу і гуртожитку придбано 40 метало пластикових вікон. Але найбільших капіталовкладень потребував   відкритий  в листопаді Навчально – практичний центр електротехнічних технологій,  адже для нього побудували новий  кабінет і майстерню загальною площею близько 300 . Центр в свою чергу  дав  нові можливості для розвитку: ліцензування нових професій, проведення фахових конкурсів, майстер-класів. Навчання на новітньому обладнанні допомогла нашому учню посісти 7 місце ( із 23) на Всеукраїнському конкурсі майбутніх електромонтерів.

          Не оминув увагою директор і  гуртожиток. Відремонтовані секції 4 поверху, придбані бойлери, холодильники, нові меблі, матраци, а в диско зал – сучасний телевізор.

          І хоч Ігор Володимирович наголошував, що це заслуга всього колективу, але  без його завзяття, наполегливості  і вміння думати на перспективу про такі результати годі б було і мріяти. За короткий термін директор знайшов джерела надходжень до спеціального фонду училища, який зріс  за три роки в 6 разів!
         Усі присутні змогли побачити статті доходів  і видатків  спеціального рахунку. До речі, в нашому училищі це звичайна практика, коли кожен член колективу, від вчителя до учня, можуть отримати інформацію про те, скільки грошей зароблено і на що витрачено.

         Почули присутні і про подальші плани. На черзі – будівництво ще однієї  майстерні кухарів( підготовчі роботи вже ведуться), обладнання лабораторії будови автомобілів для автослюсарів ( приміщення вже підготовлене), відкриття навчального полігону для електромонтажників, створення сучасної майстерні для гувернерів із зонами для відпрацювання різних методик, обладнання кабінету для верстатників широкого профілю. Адже головна мета нашої діяльності, на думку  директора, – забезпечити для наших учнів сучасний освітній простір.

        Шановні випускники шкіл! Запрошуємо вас стати частиною нашого дружного та працелюбного колективу! В нашому училищі ви отримаєте цікаву професію ( у нас їх 6), гідні умови навчання, проживання   ( для іногородніх) та  дозвілля !

Прийом на навчання без ЗНО, лише за результатами співбесіди!

Приймальна комісія працює з 8.00 до 16.00 ( крім вихідних)

 

%d bloggers like this: