День вчителя

Найцінніше для вчителя є любов і повага від учнів. 4 жовтня для педагогів і робітників училища наші учні підготували цікаве і сучасне свято до дня працівників освіти.

Щирі с поздоровлення і побажання лунали від директора училища Сердюка І. В.. Високо оцінили  роботу майстра виробничого навчання Ружина В. В.. За виховання і навчання фахівців своєї справи він був нагороджений Почесною грамотою Департаменту  освіти і науки  в Херсонский  області.

Наш гість  Павло Ярмій –  голова правління організації  “Агенція Регіонального розвитку” вручив колективу подяку за підтримку і допомогу у забезпеченні якісного проведення ХХ ювілейної виставки-ярмарки “Таврійський ярмарок”.  Також він відзначив грошовою винагородою учнів: Усова В., Шепеля Д., Гузеєва О.,  Д`яченко Д., Грищук М.,  Посвалюк Т.  та старшого майстра Кармановську Т. М.. Голова правління «Агенція Регіонального розвитку» наголосив, що має надію на подальшу співпрацю з колективом училища в реалізації майбутніх проектів.

До дня працівників освіти колектив отримав подяку від військово-патріотичного клубу «Каховка» та «Сокіл» за волонтерську участь у всеукраїнській пошуково-меморіальній експедиції «Нікопольський плацдарм»,  адже патріотичне виховання є одним з пріоритетів в роботі навчального закладу.

Відео – пісня
Виіео – імпровізація
Відео – танок

На святі не обійшлося без сюрпризів від педагогів. Вони підготували для присутніх гумористичну сценку про нелегку долю вчительки. 

А найактивнішими на святі були наші учні! Їх танці, пісні, привітання не залишили байдужими нікого в залі і зарядили усіх бадьорим настроєм на весь день.

Педагогам легко працювати, коли учні хороші. В нашому навчальному закладі вони – найкращі, тому ми створюємо для них всі умови для навчання, виховання і розвитку. Виконання держзамовлення на навчання 2019-2020 році говорить про те, що і учні і їх батьки довіряють нашим педагогам, їх професійній компетентності, досвіду та новим підходам до якісної освіти.

%d bloggers like this: