В «Професійно-технічне училище № 14 м. Нова Каховка» завітав мер нашого міста Коваленко Володимир Іванович


Для  спілкування в колі друзів та ознайомлення з нашими досягненнями та планами на майбутнє 02.02.2020 року до Державного навчального закладу «Професійно-технічне училище № 14 м. Нова Каховка» завітав  мера нашого міста Коваленко Володимир Іванович.
Не зважаючи на свою зайнятість, Володимир Іванович знайшов час для зустрічі з колективом. За три години гості встигли переглянути майстерні і кабінети, які були відремонтовані відповідно вимогам часу та оснащені новим сучасним обладнанням.

Володимир Іванович вчинив, як справжній очільник міста перейнявся  справами училища, допоміг визначитись із шляхами реалізації запланованих в перспективі творчих та професійних завдань навчального закладу.

За час спілкування ми побачили нашого мера не тільки, як справжнього управлінця, а і як просту людину, зі своїми мріями, переживаннями, спогадами. Людину, яка не забуває свого дитинства, історії своєї малої Батьківщини, людей, з якими довелось працювати в Новій Каховці на різних етапах свого життя. 

 

Також, не пройшло повз увагу мера питання створення в училищі музею історичної пам’яті , де учні усіх навчальних закладів міста через унікальні артефакти зможуть доторкнутися до історії Другої Світової війни, подій під час АТО. У відремонтованому приміщенні майбутнього музею, ознайомлюючись з проектом музею історичної пам’яті, Володимир Іванович пообіцяв  надати допомогу  для скорішого його відкриття. 

Модернізація навчального закладу та створення умов для навчання  дало змогу навчати учнів-професіоналів своєї справи. Це підтверджується участю чотирьох  учнів в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу робітничих професій World Skills Ukraine. З восьми номінацій конкурсу учні ДНЗ «ПТУ-14 м. Нова Каховка» посіли чотири перших місця.

Учениця Єфремова А., що навчається за професією «Кухар.Кондитер» посіла перше місце в регіональному етапі конкурсу WorldSkills Ukraine що проходив в м. Одеса в листопаді 2019 року. Три учні з професій «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Верстатник широкого профілю», «Слюсар» будуть виборювати звання кращих в своїй професії на фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу в місті Запоріжжя.

ДНЗ «Професійно-технічне училище № 14 м. Нова Каховка» розвивається стрімкими темпами,  навчання у нас  якісне, професійне і сучасне.

Усіх, хто вірить в те, що ми залишимось на хвилях успіху та усіх, кому здається, що ми не вистоїмо в конкурентній боротьбі запрошуємо 10.04.2020 року з 1000 до 1400 до нашого навчального закладу на День відкритих дверей!

Ми покажемо Вам  всі свої здобутки за останні три роки.

%d bloggers like this: