Як в ПТУ № 14 готуються до нового навчального року

         Карантин  не завадив адміністрації училища продовжувати реалізацію трьох проектів розвитку закладу.

         Рішенням Херсонської  облради  училищу виділено  962 896  грн.  для здійснення протипожежних заходів. Наразі  готова проектна  документація на встановлення  протипожежної сигналізації  в навчальному корпусі і гуртожитку училища. Роботи будуть виконані до1 вересня 2020 р.

       Крім цього, продовжується будівництво кулінарного центру, де учні  навчатимуться за сучасними технологіями  та опановуватимуть додаткові  навички сушистів, піцайоло, мангальщиків.

        Паралельно з цим готується приміщення під історико – патріотичний центр виховання молоді, який буде створений за сприяння міської ради Нової Каховки, за участю  громадських  організацій  ветеранів АТО та бойових дій «Біла стріла» та військово-патріотичного  клуб «Сокіл» м. Каховка, які нададуть експонати  для  музею історичної пам’ яті . Його урочисте відкриття заплановано на 22 червня 2020 року.

        Колектив училища вдячний  Херсонській  обласній раді  і  Новокаховській міській  раді  за довіру і підтримку.

       Нагадуємо випускникам шкіл, що вступна кампанія розпочнеться наприкінці травня.  Дивіться онлайн – екскурсію по училищу на nkptu14.in.ua, обирайте професію та заповнюйте анкету. Ми зателефонуємо!

%d bloggers like this: