Червень – час збирання креативних «рецептів» від викладачів

Заряджені на творчу роботу, з  позитивним  настроєм   підійшли  до завершення  навчального року члени методичної комісії  педагогічно-гуманітарного циклу, які протягом року працювали над науково-методичною проблемою «Формування компетентної особистості шляхом впровадження технології розвитку критичного мислення та її елементів»

Підсумкове засідання пройшло   у формі   «Методичної  кухні», тому всі учасники дійства  поділилися  напрацьованими та апробованими  на уроках  педагогічними смаколиками – формами, методами, прийомами  роботи, спрямованими на розвиток критичного мислення учнів.

Налаштувалися на  плідну роботу   педагоги  позитивними словами , які розпочинаються на літеру  власного імені. Спілкуючись, колеги обмінялися  набутим  досвідом з даного питання: продемонстрували  результати власної діяльності, зазначили переваги та недоліки  технології , накреслили подальші шляхи професійного удосконалення.  Також викладачі та майстри в/н звітували про самоосвітню діяльність у поточному навчальному році, а голова комісії Гридасова О.Л. проаналізувала роботу комісії в цілому.

Завершили свою роботу  креативні педагоги  «приготуванням»  фінальної страви – окатої   яєчні: склали сенкан до словосполучення «креативне мислення». 

Отже, навчальний рік майже завершено, а робота  методичної  комісії  лише бере Intermezzo, щоб у наступному році з новими силами та ідеями навчати та виховувати нашу не менш талановиту молодь.

%d bloggers like this: