Як в ПТУ № 14 День енергетика святкували

Напередодні   Дня енергетика,який святкується в Україні 22 грудня, в училищі традиційно проводиться Тиждень енергетичних дисциплін . Не став виключенням і цей рік, адже в закладі близько 80 майбутніх електромонтерів, для яких це свято скоро стане професійним.

 

    Розпочався тиждень з відкритого уроку спецтехнології ( Дарибогов А.В.), на якому учні  продемонстрували  певні фахові компетенції,виконуючи комплексні завдання  з основними видами електричних схем.  Брейн – ринг між командами  І – ІІІ курсів  мав на меті виявити знання  фізичних законів, загальну ерудицію, логічне мислення  та уміння майбутніх електромонтерів працювати у команді. Як не дивно, а перемогу здобула команда групи ЕА-20 ( майстер Гарачук О.П.), адже першокурсники виявились більш зібраними і компетентними.

      Фіналом тижня була урочиста посвята «первачків»  у електрики.  В майстерні навчально-практичного центру електротехнічних технологій  учні гр. ЕА-20 промовили клятву електромонтера, «присяглись  на вірність» діелектричній рукавичці та пройшли «випробування» електричним струмом. Сподіваємось, ці хлопці стануть хорошими фахівцями, адже навчаються вони на новітньому обладнанні за оновленими професійними стандартами. І за доброю традицією, серед них буде переможець Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності, який прославить училище,Нову Каховку,Херсонщину.

Усіх, хто знає про закони Ома, І амперметр тримав в руках хоч раз, Кому про опір все відомо –

З Днем енергетика вітаєм вас!

 

%d bloggers like this: