Влаштовуємо перевірку своїм знанням, здібностям та талантам!

Перемога – це завжди круто!

Коли розумієш – ти здатен бути попереду!

Але, щоб дістатися до вершини, потрібно зробити найперший крок, сказати собі «Я це зможу!» і піти на зустріч випробуванням. Наші учні реалізовують себе не тільки на уроках і під час опанування професії, а й беручи участь у Всеукраїнських, регіональних та обласних виховних заходах. Декому, навіть,  не завадить і окупація!

У Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності, що проходив 27.10.23 р., взяли участь і учні нашого закладу. Підтримати іх і перевірити себе вийшли і педагоги училища. Хто ста

в першим за результатами оцінювання диктанту? Тут виграли всі! В бажанні вивчати, надолужувати і користуватись рідною мовою переможців немає! Перемагає тільки наша Україна!

Навчальний рік набирає обертів. В цьому році до нашої училищної родини приєдна

лось 90 учнів, що навчаються за професіями кухар-кондитер, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електромонтер, верстатник широкого профілю. Тепер нас більше 300! Розкривати таланти учнів нам допомагає участь в конкурсах і змаганнях. Вже є перші результати! Вітаємо з перемогою! А ми далі чекаємо результатів конкурсів, де ми беремо активну участь і сподіваємось на успіх!

%d bloggers like this: