Для 124 майбутніх кухарів, кондитерів та їхніх майстрів виробничого навчання розпочалась «гаряча пора».
Завершились заняття в аудиторіях, і на учнів очікує виробнича практика. Цього року 85 учнів відпрацьовуватимуть професійні навички на базах відпочинку Чорного і Азовського морів – дбатимуть про харчування відпочивальників. При цьому вони отримуватимуть стипендію, заробітну плату та чудову нагоду оздоровитись – покупатись на морі та позасмагати у свої вихідні дні. Ще 39 учнів проходитимуть виробничу практику в кафе і ресторанах Нової Каховки, Каховки та Берислава.
Адміністрація дбає, щоб усі учні мали оплачувану практику. Так вимагає закон і здоровий глузд. Для устудентів це хороший заробіток на власні потреби, а для училища – кошти на оновлення матеріально-технічної бази.
Так, в минулому році за надходження від виробничої практики була збудована і оснащена нова майстерня кухарів ( див. фото). Сьогодні розпочато будівництво ще однієї кухні-лабораторії для першокурсників, «входини » в яку заплановані на жовтень. Якою б не була політична чи економічна ситуація в країні, а кухарі і кондитери завжди матимуть роботу.
Запрошуємо на навчання хлопців і дівчат після 9 і 11 класів. На вас чекають сучасні майстерні, висококваліфіковані педагоги та цікаве студентське життя!
Приймальна комісія працює щодня з 8.00 до 16.00 ( крім вихідних)
На фото: учні І і ІІ курсів вирушають на виробничу практику в Лазурне,б/в «Парус»