«Дивовижне поруч»

24.04.2017 року учні ДНЗ «Професійно – технічне училище  №14 м. Нова Каховка» долучилися до Тижня молодіжної книги флеш-мобом «Час для читання». В чудовий весняний день, коли негода відступила, на зеленій галявині зібралася молодь, щоб привернути увагу до акції.

Для того, щоб збагатити внутрішній світ наших учнів, розширити кругозір, мати можливість більшого доступу до сучасної літератури, ведеться тісна співпраця бібліотеки училища з міськими бібліотеками. Цього дня учні гр. К-16 стали гостями бібліотеки №2. Завітавши до неї, вони поринули у віртуальну подорож «Дивовижне поруч» по незвичним пам’ятникам України. Чого тільки не вигадає людська уява, яких тільки чудес не створять руки майстрів? Нестримна фантазія вітчизняних скульпторів створює чудернацькі пам’ятники, які дивують не лише українців, але і численних гостей нашої країни. Всі ці скульптурні композиції розкидані по різних куточках України і саме сьогодні була можливість познайомитися з ними тут і зараз: пам’ятник салу, пам’ятник сажотрусу, пам’ятник посмішці, пам’ятник закоханим ліхтарям і багато інших.   

Дуже цікаво дізнатися про український колорит ще більше. Згадати і про новокаховську скульптурну композицію «Як козаки куліш варили».Талановитий наш український народ. І дійсно – дивовижне поруч!

Тож читаємо, будемо сучасними, адже справді – час для читання.

%d bloggers like this: