Олімпійський тиждень

Нашому суспільству потрібна розумна,сильна тілом і духом молодь. Тому традиційно  перший тиждень вересня в училищі – спортивний.   Розпочався він з  плавання. Розпочався він з  плавання. 05 вересня на міському пляжі  юнаки та дівчата змагались в запливі на 50 метрів вільним стилем. В змаганнях прийняли участь 62 учня .

Результати змагання:

І місце  – група АС-16               

ІІ місце  – група ВШП-17

ІІІ місце  – група ЕА-17

Найкращі особисті результати учнів:

Юнаки

  1. Нікітін Данило (ЕА-14) 15,6 сек.
  2. Короткий Віталій (АС-16) 15,9 сек
  3. Точинський В’ячеслав (КК-17) 16,2 сек
  4. Севастьянов Ілля (ВШП-15) 16,7 сек
  5. Гуцуляк (ВШП-17 ) 16,7 сек
  6. Кашицин (ЕА-15) 16,8 сек.

Дівчата

  1. Рак Оксана (ККД-17) 23,8 сек
  2. Гаврилюк (НГ) 30,8 сек

Кульмінацією тижня став  Олімпійський урок. З метою популяризації спорту, здорового способу життя та олімпійських цінностей було організовано зустріч з відомими спортсменами: заслуженим тренером України Едуардом Піскуновим та його сином  і вихованцем  Глібом, багаторазовим  чемпіоном України , Європи  і світу, чемпіоном юнацьких олімпійських ігор з метання молоту. Зустріч  пройшла у форматі запитання-відповідь.

Учні цікавилися шляхом становлення Гліба  як спортсмена, режимом тренувань та підготовки до змагань. Досвід безпосереднього спілкування з спортсменами, це приклад того, що успішний спортсмен – це успішна людина і спорт може стати у нагоді для кожного, як головне джерело для гартування характеру, сили волі та жаги до перемоги. Під час їхнього виступу молодь усвідомила,що недосяжних вершин не буває, потрібна лише працелюбність і наполегливість.

%d bloggers like this: