Перемогу не очікують – її завойовують!

Учні нашого училища продовжують брати участь у міських конкурсах, які проводить відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту.

Так, 06.04.2018 року відбулася міська Спартакіада допризивної молоді. Наші хлопці Геращенко Ренат, Демчук Євген, Літвінов Максим, Буліченко Володимир, Поліщук Сергій, Попов  Владислав не тільки здобули медалі в особистій першості по підтягуванню, бігу на 100 та 1000 м, метанні гранати, а  й стали  абсолютними переможцями Нової Каховки в командній першості з почесним І місцем!

А в обласній Спартакіаді з легкої атлетики наші юнаки  вибороли І загальнокомандне місце (Корольов Віктор, Бурдейний Сергій, Гордіян Едуард, Демчук Євгеній, Літвінов Максим). Дівчата (Щербак Анна, Піскун Лілія) теж не відставали та посіли ІІІ місце за особистим заліком.

3 травня відбувся міський фестиваль англійської мови під назвою «I love English». Від нашого навчального закладу прийняли участь Цицаковський Єгор – номінація «Вірш», Кімалова Расіта – номінація «Пісня».

В номінації «Євро-танок»  ІІІ місце  отримали учні ПТУ-14 Іваник Анастасія, Піскун Лілія, Розгулова Руслана з композицією «Love sun in the summer».

 

Щиро вітаємо наших переможців!

%d bloggers like this: