Участь у святкуванні Масляної.

10 березня на центральній площі міста колектив училища взяв участь у святкуваннях, присвячених проводам зими. Свято розпочалось із дружнього забігу, організований Новокаховським клубом «Любителі бігу», у якому переміг викладач фізичної культури Мячін М.Ю. Свої поробки виставили учні групи «Нянька. Гувернер» (майстри виробничого навчання Денисенко З.Ф., Пузиревич О.В.), майбутні кухарі під керівництвом досвідчених майстрів Ковальової Н.М. та Романченко В.О. приготували  багато смаколиків з логотипами училища.

Учні, що навчаються за професією «Верстатник широкого профілю» показували свої навички роботи на токарному верстаті, а майстер виробничого навчання Єрьоменко С.О. проводив майстер класи.  Як завжди, в центрі уваги була власноруч зібрана машина хлопцями з групи «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» . Новинкою на святі було крісло для відпочинку, виготовлене з задньої частини автомобіля «Мерседес», тюнінговане музичними колонками та трубами з подачею диму (спільний проект майстрів виробничого навчання Зборщика О.М., Жернового Е.А. та груп ЕА-15 та ЕА-16,)  та  динамічна реклама училища (проект майстрів виробничого навчання Гарачука О.П. та Ружина В.В. з групою ЕА-18).

Фольклорний гурт училища під керівництвом керівника гуртка художньої самодіяльності Порхун О.В.  разом з гостями  співали українські веснянки  та звеселяли присутніх жартівливими примовками. Розважали усіх присутніх козаки, учні групи ЕА-17, які продемонстрували свої вміння фехтування на саблях.

Розпочався відлік часу до початку весни.
Масляна відбулася – весна розпочалася!

%d bloggers like this: