Молодіжний квест

 

 

 

 

 

12 червня 2019 року за ініціативи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Новокаховського виконкому, на міському пляжі відбувся молодіжний квест, в якому прийняла участь творча, патріотична, прогресивна молодь з 5 навчальних закладів  нашого міста  та команда з міста-побратима Дрогобич. Наша молодіжна команда «Qvestim»  у складі  Гори О.(гр.ВШП-16) , Поканай А.(гр.ВШП-16),  Бугера В. (гр.ВШП-17) , Булатов Р. (гр.ВШП-17), Григорєва Т. (гр.ВШП-17), Добродум М. (гр.ВШП-17), Забітовський Р. (гр.ВШП-17), Лапусто В. (гр.ВШП-17), Лобур А. (гр.ВШП-17), Соколовський В. (гр.ВШП-17),  Берновега В. (ВШП-18), Грищенко О. (ВШП-18)  проявила   та показала себе з найкращої сторони, беручи участь у всіх локаціях, а саме: презентація назви і девізу команди, молодіжна пісня, синхронна фізкультурна зарядка. А нашу юшку, приготовану  з особливим соусом  – льоком – за рецептом українських козаків, будуть згадувати всі, кому довелося скуштувати цю смачну страву.

Учасників чекали цікаві подарунки, які ще довго будуть нагадувати їм про приємну мить перемоги!

Колектив училища і учнівське самоврядування вітає  учнів з професії «Верстатник широкого профілю» з перемогою! Сподіваємось, що це ще не остання вершина, якої вони досягли, навчаючись в нашому навчальному закладі!

P.S. За результатами засідання стипендіальної комісії від 13.06.2019 року учасники квесту будуть заохочені грошовою винагородою!

%d bloggers like this: