Про тиждень англійської мови

       З 10.02 по 14.02 у стінах ДНЗ «ПТУ № 14 м. Нова Каховка» був проведений тиждень англійської мови. У його рамках були проведені наступні заходи:

Понеділок: Організаційна лінійка. Відкриття тижня. Ознайомлення із заходами проведення тижня англійської мови. Проведення країнознавчих вікторин та перегляд відеороликів про Великобританію.  

Вівторок: 1. Проведення конкурсу буклетів «Моя професія». Найактивнішою була група ККД-17.

  1. Творча велика перерва (представлення групами номерів художньої самодіяльності). Учні  виконували авторські пісні англійською мовою та інсценізували уривки відомих кінофільмів.

Середа: Участь в  онлайн -олімпіаді з англійської мови учнями I-III курсів на платформі «На урок». Результати будуть оприлюднені 3 березня. Учасники отримають дипломи або ж подяки за участь та за бажання вивчати іноземну мову.

Четвер: 1. Проведення квесту з англійської мови «У пошуках скарбів» (гуртожиток). Хлопці та дівчата першого курсу з великим задоволенням взяли участь у квесті. За допомогою вказівок знайшли скарби (завдання) своїх команд та на швидкість виконали їх. Як результат – хлопці виявилися спритнішими, а дівчата розумнішими, за що і отримали винагороду: додатковий бал до оцінки за урок. Завдання 5-ти  станцій включали таку тематику : «Числівники», «Їжа», «У світі професій», «Загадки та ребуси», «Корисні фрази про професії».

  1. Скарбниця привітань англійською мовою учнів та викладачів з днем св. Валентина. Учні самостійно виготовили привітальні листівки англійською мовою для учнів та викладачів закладу та привітали їх зі святом кохання.

П’ятниця: Підведення підсумку.

%d bloggers like this: