Екскурсія у «Країну солодощів»

Міжнародний день кухаря для учнів групи КК-17 відзначився цікавими зустрічами.  Майбутні кухарі – кондитери відвідали сучасний кондитерський цех м. Нова Каховка. Секретами приготування смаколиків поділилась компанія «Країна солодощів».

Директор підприємства радо зустрів майбутніх колег, розповів про перспективи розширення виробництва та висловив надію, що наші випускники отримають знання і навички в училищі та заповнять вакансії на їхньому підприємстві.

Майстер групи Ковальова Наталія Михайлівна ( у минулому-завідувач цеху на цьому  підприємстві ) ознайомились зі всіма тонкощами сучасного кондитерського  виробництва,  пояснила  і продемонструвала увесь процес приготування мафінів з масляно-суничним кремом. Учні подивились на  процеси приготування різних видів тіста (заварного, пісочного, кексового) і кремів на новітньому обладнанні, взяли участь в декількох технологічних операціях.

Запахи смачної солодкої випічки супроводжували учнів упродовж усієї екскурсії. Господарі були щедрими, тому без дегустації готової продукції ніхто з підприємства не пішов. Маємо надію, що в особі керівництва «Країни солодощів» ми знайдемо надійних соціальних партнерів.

Майстер Беринда О.М.

%d bloggers like this: