Кіборги не вмирають, кіборги серед нас

15 лютого два воїни зустрілися при вході в училище: Атаманчук Роман дивився з фотографії на пам’ятній дошці в очі своєму одногрупнику , воїну АТО, захиснику України – Ватуліну Владиславу.

Вони вчилися разом в одній групі в нашому училищі, разом займались в одних аудиторіях, разом отримували професію « Радіомеханік з ремонту та обслуговування телерадіоапаратури» і ніхто з них навіть не думав, що ця  зустріч буде саме такою.

А ми чекали на зустріч з Владиславом і сильно хвилювались: разом  з волонтерами Катериною Котляровою та Олегом Сливою вони прийшли, щоб передати колективу училища пам’ятну річ – український прапор зі словами подяки за волонтерську діяльність училищу від військовослужбовців, які захищають нашу землю під с. Піски, Донецької області.

Колектив учнів і педагогів ретельно підготувався  до зустрічі: дві сплетені  маскувальні сітки, продукти харчування для воїнів і листи від дівчат, які навчаються в училищі,  зі словами вдячності і шани,  чекали на гостя в рідних стінах.

В кабінеті директора закладу Ігоря Володимировича Сердюка відбулася розмова між гостями і учнями – членами війсьвово-патріотичного гуртка «Південна варта» і членами Ради самоврядування. Світлини в телефоні Владислава, які розглядали учні, розповіді про військові будні з перемогами і втратами – все це дуже зворушило присутніх.

В кінці зустрічі єдине, чого хотілось побажати Владиславу та його побратимам: «Повертайтесь живими, хлопці!».

Сподіваємось, що наша маленька допомога військовим стане частиною великої перемоги в такий нелегкий період для рідної України!

%d bloggers like this: