Навчайся на відмінно та подорожуй досхочу!!!

Учні ДНЗ «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» вважають свій навчальний заклад найкращим тому, що саме тут вони не тільки мають змогу навчаються та здобути робітничу кваліфікацію, але й відпочивати та подорожувати.

Для заохочення учнів до навчання та участі у виховних заходах  адміністрація училища застосовує різні методи впливу, саме тому для  18-ти відмінників навчання та активістів училищем були виділені  кошти для поїздки до м. Миколаїв.

28 квітня наші діти на чолі з практичним психологом Сапожник А.Г.  відвідали славне місто Миколаїв та найулюбленіше місце всіх дітей та дорослих – «Миколаївський зоопарк».  Він вважається одним з найкращих в Україні, там цікаво не тільки дітям, але й дорослим. Для відвідин ми планували  щонайменше три години, але потім зрозуміли, що тут можна провести цілий день. Загалом, кого тільки учні  не зустріли на 18 га зоопарку! Більше 100 видів птахів, 79 рідкісних видів ссавців, рептилій, риби і інші.

Учні побачили окрасу та гордість зоопарку – маленького білого ведмедика, якому виповнилось лише 2 місяці. Ну, звичайно, й царя всіх звірів – лева, в якого неможливо було не закохатися. Його грація, грива та рев викликали шалене захоплення в наших учнів.

 Але на цьому подорож не закінчилася, й всі з радістю помандрували по пішохідній вулиці Миколаєва – Соборній. На ній безліч кафе, магазинів і ресторанів. Життя б’є ключем! Наступною зупинкою стало відвідування молодіжного улюбленця «McDonalds», де учні змогли відпочити, посмакувати бургерами, випити прохолодних напоїв.

Пройшовши до кінця Соборної вулиці, екскурсанти потрапили до Флотського бульвару, який  часто порівнюють з Приморським у Одесі, головним чином через сходи, що нагадують Потьомкінські в Південній Пальмірі. З бульвару відкривалась прекрасна панорама на річку Інгул та порт. Діти  милувалися видом мосту через Інгул, пропливаючими кораблями та сучасними яхтами. Краєвид був настільки прекрасний, що захоплювало дух!!!

День видався спекотним, й всі з задоволенням попрямували до центрального фонтана міста, насолоджуючись прохолодою та гарними фото.

Поїздка принесла багато позитивних вражень для учнів і стала поштовхом до нових досягнень.

За рішенням адміністрації, в нашому навчальному закладі такі поїздки будуть відбуватися регулярно, двічі на рік, за результатами успішності І та ІІ семестру. Тому учнів, які гарно навчаються, мають активну громадянську позицію, займаються спортом або є постійними учасниками різних гуртків ласкаво просимо подорожувати разом з нами, відвідувати нові місця, отримувати нові враження та просто насолоджуватись життям на повну!!!

Ніколи не пізно змінюватись, тому не баріться, гарно навчайтесь та подорожуйте з нами досхочу!!!

 

%d bloggers like this: