Ми – Європейці!

Під таким гаслом 17 травня в училищі пройшла виховна година під керівництвом викладача англійської мови Красуляк Т.С. Мета заходу – ознайомлення молоді з європейськими цінностями та традиціями, історією створення та символікою Європейського Союзу.

День Європи – свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 року.

День Європи – це символ започаткування нової успішної  моделі співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

У проведенні виховної години взяли участь учні І та ІІ курсів. Ведучими заходу були Кімалова Р. та Бєлаш Д. (група ККД-17). Вони повідомили всім про основні моменти становлення Європейського Союзу. Седіна Н. (група К-16) прочитала вірш про єднання заради добробуту та благополуччя. Родзинкою заходу став виступ Цицаковського Є., який зачитав напам’ять вірш відомого поета Т.Г. Шевченка «Мені однаково» на англійській мові.

Результатами виховного заходу є здобутий учнями багаж  знань про створення Європейського Союзу, його структуру та символіку, а також історію створення  та значення прапору та гімну Європи.

Отож, учні зробили ще один крок до пізнання європейських країн, до усвідомлення необхідності європейської інтеграції нашої держави.

%d bloggers like this: